Rólunk - Cégtörténet
 

A Trombitás Kft. elődje az 1990-ben indított építőanyag-kereskedelmi egyéni vállalkozás, mely a későbbiekben 1997 végéig Egyéni Cégként működött. A forgalom jelentős növekedése indokolttá tette a cégforma változtatását.

Így 1997 végével megalakult a Trombitás Kft., melynek jelenlegi törzstőkéje 45.860e Ft.


A vállalkozás 1995-ben zöld mezős beruházással új telephelyet létesített Keszthelyen. Itt 6000 m2-es területen, közel 900 m2 alapterületű korszerű könnyűszerkezetes fedett raktárcsarnokkal és 100 m2-es bemutatóteremmel, valamint irodaépülettel várjuk vásárlóinkat, ügyfeleinket.
A korszerű raktározást erősíti a pályázat keretében vásárolt 2 db elektromos környezetbarát háromtámaszú magasemelésű targonca.
A kereskedelmi tevékenységet (megrendelés, raktárkészlet, számlázás, pénzügy) korszerű vállalatirányítási rendszer támogatja, szolgáltat naprakész információt.
Munkatársaimmal azon dolgozunk, hogy vásárlóink a lehető legmagasabb színvonalú kiszolgálásban részesüljenek.
Dolgozóink folyamatos képzésének köszönhetően, hiteles tanácsokkal segítjük az eligazodást a korszerű építőanyagok széles palettáján. Folyamatosan keressük a kapcsolatot az újabb gyártókkal, beszállítókkal, ennek köszönhetően kínálatunk egyre bővül.
A beszerzés és értékesítés területén szükséges továbblépésként 2000-ben csatlakozott a vállalkozásunk az újHÁZ Centrum beszerzési és értékesítési csoporthoz. Ennek köszönhetően versenyképességünk magabiztossá vált a nehéz gazdasági környezetben is.
Társaságunk kiemelt figyelmet fordít a fizetési kötelezettségeinek pontos teljesítésére.
A Trombitás Kft. megtalálható, az APEH honlapján elérhető, adótartozással nem rendelkező adózók listáján.
Társaságunknál minden értékesítésről névre szóló számla készül, így biztosítva az értékesítési adatok akár évekkel későbbi visszakeresési lehetőségét, továbbá az esetleges garanciális igények vizsgálatát.
Keresse fel üzletünket, ahol személyesen is meggyőződhet arról, hogy nálunk mindent megtalál, ami egy korszerű építkezéshez szükséges!

Építőanyag kereskedés Keszthely